Prisma'nın Yeni Uygulaması Sticky AI İle Özçekimler Çıkartmaya Dönüşüyor

Prisma'nın Yeni Uygulaması Sticky AI İle Özçekimler Çıkartmaya Dönüşüyor

Geçtiğimiz yıl çıkan ve kısa bir süre içinde pek çok kişinin büyük beğenisini kazanan Prisma uygulaması yeni uygulaması Sticky AI ile özçekimleri çıkartmaya dönüştürecek.

Fotoğrafları sahip olduğu yapay zeka teknolojisiyle birlikte sanat eserine dönüştüren Prisma yeni uygulaması yeni uygulamasını tanıttı. Prisma Sticky AI adında olan yeni uygulama Prisma uygulamasından farklı yeteneklere sahip.

Prisma'nın yeni uygulaması Sticky AI uygulaması iMessage, WhatsApp ve Facebook Messenger gibi popüler sosyal medya platformları için kullanıcılara farklı çıkartmalar sunuyor.

Prisma'nın sanatsal imajından farklı olarak daha mütevazı bir profil çizen Sticky AI uygulaması temel fotoğraf düzenleme fonksiyonlarından çok daha fazlasını sunuyor. Kullanıcılar Sticky AI uygulamasını açtıklarından sonra yeni bir fotoğraf çekebiliyor ya da mevcut seçilmiş fotoğraflardan birisini seçebiliyor.

Sticky AI sonrasında bu fotoğrafların arkasındaki şeyleri kesiyor ve kişilerin arkasına şeffaf bir fon yerleştiriyor. Uygulama ayrıca çeşitli şekillerde GIF animasyonları da oluşturabiliyor. Prisma'nın yeni uygulamasını iOS ve Android kullanıcıları uygulamayı App Store ya da Google Play Store üzerinden indirebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.