Samsung Galaxy C9 Pro Özellikleri Neler Olacak?

Samsung Galaxy C9 Pro Özellikleri Neler Olacak?

Samsung Galaxy C9 Pro adına sahip akıllı telefonlarını kısa bir süre sonrasında sunması beklenen Samsung kullanıcılarına sunacak olduğu yeni özellikler ve yeni fiyatlandırma dikkat çekecek gibi görünüyor.

Şirketin atacak olduğu yeni adımlar Note 7 modellerinden arta kalan hatalarının telafisini sağlanaya yarayacak olurken Samsung Galaxy C9 Pro modellerinde yer alacağı iddia edilen 4 GB RAM yerine bundan sonra 6 GB RAM ile beraber kullanıcılara sunulmasının söz konusu olduğu ifade edildi.

Kullanıcılara göre yeni modelde yer verilecek olan ekran ve diğer bir takım özelliklerin zaten daha yüksek olması uzun bir süredir beklenen özelliklerdi, bu özellikler arasında gelen yeni güncellemeler ve iddialara göre Samsung Galaxy C9 Pro 6 GB RAM, 4000 mAh gücünde batarya, dual LED flaş, 6 inç 2K ekran çözünürlüğü sunan bir ekran gibi özellikler sunacak, bu özelliklerin daha üst versiyonlarda olmasının söz konusu olurken kullanıcıların Samsung Galaxy C9 Pro modelinden bekledikleri özellik ve taleplerin en üst seviyede olmasının söz konusu olduğunu ifade etmek gerekiyor. Akıllı telefonun 2000 TL ve üzerinde satışa sunulması iddia edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.