Samsung Galaxy On Nxt Tanıtıldı, Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu!

Samsung Galaxy On Nxt Tanıtıldı, Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu!

Samsung Galaxy Note 7 krizinden hemen sonra yeni akıllı cep telefonları tanıtmaya devam ediyor, şirketin Samsung Galaxy On Nxt adına sahip yeni akıllı telefonu da kısa süre önce tanıtıldı!

Samsung Mobile tarafından ''tam ihtiyacınız olan tasarım'' sloganı ile beraber tanıtılan ve adının Samsung Galaxy On Nxt olduğu açıklanan 3 GB RAM, 8 çekirdekli işlemci ve 5.5 inç Full HD ekran çözünürlüğü gibi bir takım yeni özelliker sunan akıllı telefonun kullanıcılara sunduğu bu özelliklerin yanında fiyatının da hayli hayli uygun olacağı söylenmekte.

Ancak modelin üzerinde ne gibi yenilikler ve ne gibi yazılımsal sorunlar olabilecek olduğu konusunda şirket şuan daha hala cihazın test edildiğini ve dünyada hemen satışa sunulmayacak olduğunu ifade ederek cihazın sorunsuz bir cihaz olduğundan emin olduktan hemen sonra orta piyasaya sunacak olduğunu açıklıyor. Şirkete göre Samsung Galaxy On Nxt modellerinde yer verilecek olan bir takım yeni özellikler kullanıcılar tarafından dikkat çekici hale gelirken kullanıcıların nasıl bir cihaz sahibi olacağını ise gelecek aylarda hep beraber göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.