Samsung Galaxy S8 Özellikleri ve Fiyat Bilgisi!

Samsung Galaxy S8 Özellikleri ve Fiyat Bilgisi!

Samsung Galaxy S8 modellerine dair gelen son açıklamalara göre ekran ve donanım gücü yapısında daha güçlü donanımlar sunmasının beklendiği ifade edilmekte. Cihazda yer alacak olan yeni özellikler ise beklenenden daha fazlasını sunuyor.

Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8 Edge modelleri olarak 2 farklı cihaz sunması beklenen şirketin yeni model akıllı telefonlarında en az 6 GB RAM bulunacak olduğu ve 4K çözünürlüğünde 5.5 inç ekrana sahip olmasının beklendiği ifade ediliyor, Çin'li kaynaklara göre yeni cihazın donanımsal anlamda gücünün fazlası ile yeni özellikler sunmasının söz konusu olduğu ifade edilirken kullanıcıların cihaza fazlası ile ilgi göstermesi için tasarımsal olarakta Samsung Mobile açısından en iyi şekilde tasarlanacak olduğu ifade edilmekte.

Yeni cihazların donanımsal ve yazılımsal açıdan ne gibi yenilemeler sunacak olduğu hakkında herhangi bir net açıklama yer almazken kullanıcıların donanımsal özellikler ile beraber de ilgilendiğini ifade etmek gerekiyor, zira yeni cihazlar ve yeni donanımların yanı sıra cihazın Samsung tarafından fiyatının son derece üst sınırdan belirlenecek olduğu ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.