Samsung Snapdragon 840'lı Galaxy S8 Üzerinde Çalışıyor!

Samsung Snapdragon 840'lı Galaxy S8 Üzerinde Çalışıyor!

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung yeni bir Galaxy S8 modeli üzerinde çalışıyor. Gelen iddialara göre yeni Galaxy S8 Snapdragon 840 işlemciden güç alacak.

Galaxy S8 ile birlikte büyük bir çıkış yakalayan Samsung Galaxy S8'in başarısını daha da arttırmak adına yeni Galaxy S8 modelleri üzerinde çalışıyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy S8'in mini sürümü üzerinde çalışıyor. Daha önce de Samsung'un Galaxy S8 Mini üzerinde çalıştığı iddia edilmiş hatta bu durum isimsiz bir Samsung mühendisi tarafından yalanlanmıştı. Ancak son gelişmeler Samsung'un Galaxy S8'in Mini sürümü üzerinde çalıştığını doğruluyor.

Ünlü performans uygulaması olan Geekbench'te görüntülenen Samsung'un SM-9600 modelinin Samsung Galaxy S8 Mini olduğu düşünülüyor.

1.77 GHz hızında olan dört çekirdekli Snapdragon 840 işlemciden güç alacak olan Galaxy S8 Mini ayrıca Galaxy S8 Lite adıyla da satışa sunulabilir.

fft16_mf9485754.jpeg

Ortaya çıkan bu skorlar doğruysa Samsung'un yeni Galaxy S8 modeli 5.3 inç büyüklüğünde sonsuz ekranla gelecek ve 12 megapiksellik bir çift kamera olacak.

Bakalım Samsung yeni Galaxy S8 modelini ne zaman tanıtacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.