Samsung Telefonsuz VR Gözlüğü Üzerinde Çalışıyor!

Samsung Telefonsuz VR Gözlüğü Üzerinde Çalışıyor!

Teknoloji devi Samsung yeni bir VR teknolojisi üzerinde çalışıyor. Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni VR teknolojisinde artık telefon ve kablo karmaşası yaşanmayacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un telefonsuz VR teknolojisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung bilindiği gibi VR alanında önemli başarılara imza atmış durumda. Kullanıcıların en iyi VR deneyimini yaşatmak isteyen Samsung'un son hamlesiyle birlikte kullanıcılar akıllı telefonlarını kullanmadan VR deneyimi yaşayabilecekler.

VR alanında en fazla müşteriye ulaşama başarısı gösteren Samsung şimdi de kullanıcıların VR deneyimlerini çok daha iyi hale getirmek için çeşitli çalışmalar yapıyor.

Gear VR ürünü ile büyük bir başarı yakalayan Samsung'un şimdi ki amacı kullanıcılarına kablosuz VR deneyimi yaşatmak. Samsung'un hali hazırda şimdilik sadece prototip halde olan ürünü sayesinde kullanıcılar her hangi bir ek donanım kullanmadan VR deneyimi yaşayabiliyor.

Bilindiği gibi daha öncesinde HTC'nin Vave VR gözlüğü kullanıcılara kablosuz VR deneyimi sunuyordu. Samsung eğer ki bu ürününü çıkartmayı başarabilirse kullanıcılara hafif bir gözlükle çok daha iyi bir VR deneyimi yaşatmış olacak.

Bir yandan Apple AR teknoloji ile haşır neşir olurken Samsung ve HTC'nin VR savaşının nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.