Şanlıurfa Hilvan Baraj Gölü, 16 Yaşındaki Genci Geri Verdi...  Ancak..

Şanlıurfa Hilvan Baraj Gölü, 16 Yaşındaki Genci Geri Verdi... Ancak..

Tüm Türkiye' de uzmanlar baraj göllerine girmeme konusunda vatandaşı uyarırken, nedeni konusunda haklı dedirtecek ve maalesef can alan boğulma vukusu Şanlıurfa Hilvan Baraj gölünde meydana geldi.16 yaşındaki genç, baraj gölünde boğuldu.

Alınan bilgilere göre, serinlemek için Gürgür Mahallesindeki baraj göletine giren İbrahim Halil Saçan (16) yüzerken akıntıya kapılarak gözden kayboldu. İhbarı üzerine olay yerine jandarma ve dalgıç polisinin gölette yaptığı 2 saatlik çalışmasının ardından İbrahim Halil Saçan’ın cansız bedeni çıkarılarak otopsi için Hilvan Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi'nde, serinlemek için girdiği baraj gölünde akıntıya kapılan lise ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İbrahim Halil Saçan boğularak can verdi. Olay, öğle saatlerinde Gürgür Mahallesi'ndeki baraj gölünde meydana geldi. Liseli İbrahim Halil Saçan, serinlemek amacıyla Atatürk Barajı'nı girdi. Yüzerken bir anda akıntıya kapılan Saçan, bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve dalgıç polisler yaptıkları çalışmada İbrahim Halil Saçan'ın cansız bedenine ulaşarak kıyıya çıkardı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Saçan'ın cesedi, otopsi yapılmak için Hilvan Devlet Hastanesi morguna konuldu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.