SAVUNMA VE HAVACILIK ALANINDA YERLİ VE MİLLİ ÇÖZÜMLER ÜRETEN FİRMAMIZ : CTECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

SAVUNMA VE HAVACILIK ALANINDA YERLİ VE MİLLİ ÇÖZÜMLER ÜRETEN FİRMAMIZ : CTECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

TUSAŞ’ın, 13 Şubat 2018 yılında yüzde 49 hissesini alarak ortak olduğu CTech, yüzde 100 yerli ve milli üretimleri ile ithalatın önüne geçiyor.

TUSAŞ’ın, 13 Şubat 2018 yılında yüzde 49 hissesini alarak ortak olduğu CTech, yüzde 100 yerli ve milli üretimleri ile ithalatın önüne geçiyor. 4G destekli canlı yayın aracı, SOM füzelerinin radara yakalanmasını engelleyen çözümler, ilk yerli milimetrik dalga boyunda radyolink hatlarının hepsi CTech imzasını taşıyor.

CTech, 2005 yılında, tamamı TÜBİTAK’ta çalışan elektrik elektronik mühendisi ve akademisyen altı girişimci ve bir sermayedar tarafından Gebze Teknoloji Serbest bölgesinde kuruldu. Bugün iki ortağı ile yoluna devam eden CTech’in kurulduğu yıl aldığı ilk iş Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ihtiyacı olan simülasyon yazılımı oldu.

CTech’in kurulduğu yıl aldığı ilk iş Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyacı simülasyon yazılımı oldu. Daha sonra hızla büyüyerek insansız hava aracı ANKA S modelinin yerli uydu terminali, Bulut ortamındaki dokümanların güvenli bir şekilde depolanmasını sağlayacak ürün ‘Kryptos’, yüzde 100 milli ve yerli Modeo canlı yayın cihazı, ilk kez yerli ve milli olarak üretilen milimetre dalga frekansında çalışan radyolink cihazı, anlık verileri 7/24 görüp izleyebilen, uyduya manevra yaptırılabilen ve sistemleri açıp kapatabilen yer istasyonları ve SOM füzelerine görünmezlik özelliği sağlayan yazılım’da görev aldılar.

Hızla büyüyen yerli ve milli firmamız CTech Bilişim Teknolojileri, savunma-güvenlik, havacılık-uzay ve telekomünikasyon alanlarında yerli ve milli çözümler sunuyor.

CTech firmamızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.