Şehir Mezarlığında Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Şehir Mezarlığında Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Muş’un en büyük mezarlıklarından biri olan Şehir Mezarlığı’nda başlatılan yol genişletme, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Mezarlık alanındaki patika yollar parke taşı ile döşenirken, vatandaşların oturabileceği bank ve kamelyalar da kuruluyor. Öte yandan patika yolların kenarlarına su giderleri yapılırken, mezarlık alanında kapsamlı bir yeşillendirme yapılıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “İlimizdeki mezarlıkların bakım ve temizliğini rutin olarak yapıyoruz. Bunun yanı sıra mezarlıkların çevre düzenlemesi ile ilgili kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Şehir Mezarlığında yol genişletme, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışması yürütüyor” dedi.

mus1.png

Başkan Asya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz yıllar belediyemiz bünyesine aldığımız mezarlıklar ekibi ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz belirli aralıkla şehir merkezindeki mezarlıklardaki ağaçların budamasını yaparak, mezarlıkların çevre düzenlemesini ve temizliğini yapıyor. Sonbahara kadar bakım ve temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik çalışmalarının yanı sıra mevcut mezarlık alanlarının ihata duvarlarını da yapıyoruz. Şeyh Haşim Mezarlığının çevre düzenlemesini geçtiğimiz günlerde tamamladık. Aynı şekilde Muş’un en büyük mezarlıklarından biri olan Şehir Mezarlığında da araç park alanı oluştururken mezarlık alanının da çevre düzenlemesini yapıyoruz. Rutin çalışmalarımızın yanı sıra bu tür yerlerdeki eksikliklerimizi de gidermeye devam edeceğiz.” dedi.

mus2.pngmus4.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.