Serhad Bölgesi Diyadin Belediyesi'ne Çöp Kamyonu Hibe Edildi

Serhad Bölgesi Diyadin Belediyesi'ne Çöp Kamyonu Hibe Edildi

Ağrı'nın Diyadin Belediye Başkanlığına Çöp Toplama Kamyonu Hibe Edildi . Belediye Eş Başkanı Hazal Aras Yaptığı Açıklamada ÇŞB'na Yaptıkları Başvuru Sonucu Diyadin İlçemize Çöp Toplama Kamyonu Hibe Edildiğini Söyledi ..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ağrı’nın Diyadin Belediye Başkanlığına çöp toplama kamyonu hibe edildi.
Belediye Eş Başkanı Hazal Aras, araç hibe töreninde yaptığı konuşmada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yaptıkları başvuru sonucu, belediyeye sıkıştırmalı çöp toplama kamyonu hibe edildiğini söyledi.
Belediye makine parkındaki bir kamyonun yapılan çalışmayla itfaiye sulama arazözüne dönüştürüldüğünü belirten Aras "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yaptığımız başvuru sonucu belediyemize 2015 model 1 adet çöp kamyonu hibe edildi. Belediye araç parkında bulunan ve çalışmayan 2007 model bir kamyonu da tamir ettirerek itfaiye sulama arazözü aracı olarak hizmete sonduk. Önümüzdeki zamanlarda 1 kar temizleme, 1 yol süpürme ve 1 tane de damperli kamyon alacağız. İlçemize hayırlı olsun. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tören’e Aras’ın yanısıra Eş Başkan Nizamettin Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Bozkurt ve belediye personeli katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.