Sıfır Bir 3.sezon 2.bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sıfır Bir 3.sezon 2.bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sıfır Bir 3.sezon 2.bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Sıfır Bir dizisi yeni sezon çalışmalarını tamamalamasının ardından BluTV'de projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Yaptığı projelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran online dizi ve film izleme platformu Blu TV, Youtube üzerinden yayın hayatına başlayan fenomen dizi Sıfır Bİr Adana ile anlaştığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. İşte, sevilen diziyi izleme seçenekleri ve oyuncuların ağzından aktarılan üyelik işlemleri...

Sıfır Bir 3.sezon 2.bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Sıfır Bir 3.sezon bölümü dün yayınlandı.

2.bölümü ise 16 Kasım'da yayınlanması bekleniyor.

SIFIR BİR DİZİSİ 3. SEZON ÖZETİ

Geçtiğimiz sezonun final bölümüne damga vuran gelişmeler dizinin takipçilerine heyecanlı dakikalar yaşatmıştı. Düğün alayını basan uyuşturucu satıcıları Savaş, Cio ve Özgür'ün üzerine ateş kurşun yağdırmış ve düğün alayı savaş alanına dönmüştü. Kardeşlerinin en mutlu günlerinde düğünlerini basan hasımlarından intikam almak için yemin eden Cio artık onların bildiği şekilde oynayacaklarını ifade edecekler. İntikam vaktinin gelmesiyle birlikte harekete geçen üçlü bir yandan hasımlarını ortadan kaldırmaya çalışacak bir yandan da hastanedeki yakınları için dua edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.