Sinan Serter'den Boşanan Özlem Yıldız'dan Çarpıcı İtiraf

Sinan Serter'den Boşanan Özlem Yıldız'dan Çarpıcı İtiraf

2013 yılında Sinan Serter'den boşanan Özlem Yıldız eski eşi hakkında açıklamalarda bulundu. Renkli Sayfalar'a konuk olan Özlem Yıldız, Sinan Serter ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kanal D ekranlarından yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk olan Özlem Yıldız, 2013 yılında ayrıldığı eşi Sinan Serter ile ilgili açıklamalar yaptı. 2013 yılında bitirdiği evliliği hakkında hakkında da daha önce hiç konuşmadığı konulara değinen Yıldız, "Yuvamın bozulmaması için herşeyi yaptım" dedi.

 

"Sinan hakkında yapılan haberler beni üzüyor"

 

Geçtiğimiz günlerde motosiklet kullanırken görüntülenen Sinan Serter ile ilgili sorulan soruları yanıtlayan Özlem Yıldız, "Ben Sinan'ın geçmişini ve neden motora biniyor, bunun nedenleri çok iyi biliyorum. Sinan trafikten nefret eden bir kişiliğe sahip. İstanbul'da yaşayan herkes gibi Sinan'da İstanbul trafiğinden dert yandığı için zaman zaman motor kullanır. Bence motora binmek gelir seviyesiyle ilgili bir düşüklük anlamına gelmiyor. İstanbul şartları düşünülürse çok da kolay bir ulaşım aracı. Sinan hakkında bu kadar gurur kırıcı haberlerin yapılması beni üzüyor. Onunla ilgili çıkan 'motora biniyor', 'oraya düştü', 'buraya düştü' gibi haberleri okuyunca içim acıyor." diyerek, eski eşi hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

 

"Yuvamın dağılmaması için çok uğraştım"

 

"Sinan ile 8 sene evli kaldım. 3 yıldan fazla zaman önce de boşandık. Boşanacak olmamızı uzun süre kimse bilmedi. En yakın arkadaşıma bile sıkıntılarımı pek belli etmedim. Çözüm yolları üretmeye çalıştım. Gereken her şeyi yaptım. Yuva kurmayı çok istemiştim. O yüzden de bozulmaması için elimden geleni yaptım. Bir anda olup bitmiyor. Ben maddi olaylarla ilgili de kimseye hiçbir şey anlatmadım. Yargı sürecinde olan şeyleri basın buluyor. Eski eşimle ilgili maddi konuları konuşmayı sevmiyorum." diyen Özlem Yıldız, eski eşiyle ilgili çok detaylı açıklamalarda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.