Şırnak'ta askerler ile PKK'liler arasında çatışma

Şırnak'ta askerler ile PKK'liler arasında çatışma

ŞIRNAK - Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü ve Çalışkan kırsal alanlarında bulunan Tepe Ezmun'da, operasyona çıkan askerler ile PKK'liler arasında çatışma çıktığı öğrenildi.

ŞIRNAK - Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü ve Çalışkan kırsal alanlarında bulunan Tepe Ezmun'da, operasyona çıkan askerler ile PKK'liler arasında çatışma çıktığı öğrenildi. Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, çatışma bölgesinin yakınında yer alan Çalışkan ve Anten Tepe karakollarından PKK'lilerin konumlandığı alana yönelik havan atıldığı da bildirildi.

Devam eden çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığına konusunda bilgi edinilemedi.

Çatışma bölgesinden yükselen silah sesleri Görümlü ve Çalışkan beldelerinde yaşayan yurttaşlarca duyulurken, atılan havan toplarından dolayı arazide yangın çıktığı da belirtildi.

Çıkan yangının tehdit ettiği Ballıkaya köyü sakinlerinin ise köylerini terk etmeye başladığı kaydedildi. En son Silopi'ye doğru yola çıktıkları bilgisine sahip olunan köylülere birkaç saattir ulaşılamadığı da aktarıldı.
DİHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.