Skype Windows Phone Desteğini Sonlandırdı!

Skype Windows Phone Desteğini Sonlandırdı!

Microsoft'un popüler anlık mesajlaşma uygulaması Skype Windows Phone için sürdürdüğü desteği sonlandırdı.

Microsoft'un popüler anlık mesajlaşma uygulaması Skype, Microsoft'un mobil işletim sistemi olan Windows Phone desteğini sonlandırdı.

Amerika merkezli yazılım devi Microsoft bilindiği gibi uzun bir süredir kullanıcılarını önemsememekle suçlanıyordu. Sürekli olarak kullanıcılarını mağdur eden Microsoft son olarak kendi mobil işletim sistemi olan Windows Phone'a olan Skype desteğini sonlandırdı.

Windows Phone için gerçekleşen Skype'ın emeklilik kararı Windows Phone kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Microsoft kullanıcılarına Skype programını kullanmaları için bir bildiri yayınladı.

Microsoft'un açıklaması ise şöyle;

"Windows Phone 8, Windows Phone 8.1, Windows RT ve TV'de Skype kullandığınızı fark ettik. Skype'ın bu sürümlerini kalıcı olarak kullanımdan kaldıracağımız konusunda sizi bilgilendirdiğimiz için üzgünüz. Sonuç olarak, 1 Temmuz 2017'den sonra artık bu Skype sürümlerinde oturum açamazsınız."

Microsoft'a göre kullanıcılar Skype Programını kullanmaları için iOS ya da Android işletim sistemine geçiş yapmalı. Bakalım Microsoft kullanıcılarını mağdur etmeye devam edecek mi ?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.