Son Dakika: Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 4.4 Şiddetinde Deprem!

Son Dakika: Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 4.4 Şiddetinde Deprem!

Ege Denizi Kuşadası Körfezi merkezinde sabaha karşın meydana gelen deprem halkı korkuttu, Kandilli Rasathanesi depremin 4.4 büyüklüğünde olduğunu açıklarken herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı açıklandı.

Her geçen gün daha fazla artan depremler ve önüne geçilemeyen sarsıntılar sadece Türkiye değil tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Dünyanın merakla izlediği ve nasıl önlenebilecek olduğunu hala daha çözemediği depremler son bir kaç aydır Türkiye'de art arda yaşanmaya başlamış durumda.

İşte tamda bu aşamada devreye giren Kandilli Rasathanesi 4.4 şiddetinde bir depremin bu sabah saatlerinde Ege Denizi Kuşadası Körfezi merkezinde meydana geldiğini ve depremde herhangi bir can ve mal kaybı olmadığını ifade ederken arkasında Amerika'nın olduğu iddia edilen ve İstanbul'u yerle bir etmek isteyen HAARP adlı bir proje tarafından yapıldığı iddiaları tekrar sosyal medyada boy gösterdi.

Vatandaşların büyük panik yaşadığı 4.4 şiddetindeki deprem sonrasında yerli vatandaşın çoğunlukta olduğu İzmir ve bölgesinde depremin çok büyük olmaması dolayısı ile çok fazla sallamadığı ancak denize yakın bölgelerde büyük bir panik yaratmış olabileceğinden bahsedildi. Daha önce Kuşadası ve çevresinde olan depremler vatandaşlar tarafından deniz hareketlerinde farklılık olmaya başlanmasının ardından meydana gelmeye devam ettiği ifade edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.