Son Dakika: Yeni Surface Book i7 ve Surface Studio Tanıtıldı!

Son Dakika: Yeni Surface Book i7 ve Surface Studio Tanıtıldı!

Microsoft Yeni Surface Book i7 ve Surface Studio modellerini bir kaç saat öncesinde tanıttı, şirketin yeni tanıttığı modeller dikkat çekmeye devam ederken kullanıcılar bundan sonra pil ve donma sorunlarını geride bırakacaklar gibi görünüyor.

Şirketin Yeni Surface Book i7 ve Surface Studio adı ile tanıttığı bilgisayar modelleri kullanıcılara sunacak ve sunduğu özel donanımlar ve pil sayesinde %30 oranında daha iyi pil şansı ve süresi tanıyor, bunun yanı sıra İ7 işlemci ile beraber sunulan Yeni Surface Book i7 ve Surface Studio modellerinin hem donanımsal hem yazılımsal olarak Windows 10 Pro işletim sistemi ile beraber kutusundan çıkıyor.

Şirket bunun için kullanıcısından herhangi bir ödeme ve para istemiyor ancak cihazın fiyatına ek olarak Windows 10 Pro işletim sistemi kullanıcıların satın alma fiyatında yer alıyor, Yeni Surface Book i7 ve Surface Studio modellerinde yer alan laptop modelinin fiyatı ise 2399 dolarlık bir fiyat ile kullanıcıların karşısında çıkmasının beklendiği ifade edilmekte. Ancak şirket yeni modelleri ve başarılı ürünleri sayesinde kendisine güç katmaya devam edecek gibi görünmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.