Sony Xperia M5 Türkiye'de Piyasaya Çıkış Tarihi

Sony Xperia M5 Türkiye'de Piyasaya Çıkış Tarihi

Xperia Z5 ve Xperia Z5 Premium gibi yeni akıllı modelleri sayesinde bir süre gündemde kalan Sony, şimdilerde ise televizyonları ile anılıyor. Zira firma, 4K çözünürlük sunan akıllı televizyonlarına HDR desteği ekleme hazırlığında. Bu desteğin tüm 4K’lı TV

4K akıllı telefonu ile dikkatleri üzerine çeken Sony, televizyonlar için de çalışmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde…

Xperia Z5 ve Xperia Z5 Premium gibi yeni akıllı modelleri sayesinde bir süre gündemde kalan Sony, şimdilerde ise televizyonları ile anılıyor. Zira firma, 4K çözünürlük sunan akıllı televizyonlarına HDR desteği ekleme hazırlığında. Bu desteğin tüm 4K’lı TV’lere gelmeyeceği sadece bazı modeller ile sınırlı kalacağı belirtilenler arasında.

Gelelim detaylara. Ultra HD çözünürlük ile göz kamaştıran televizyonları için HDR sistemi geliştiren Sony, X850C, X900C ve X910C ailesine bahsi geçen desteği ekleyecek. Akıllı telefonlarda sıkça karşımıza çıkan HDR, görüntünün eskiye oranla daha kaliteli ve yüksek dinamikte netlik elde edilmesini sağlayacak.

Renk ve kontrast konularında iyileştirmeler içerecek olan HDR desteği, bahsi geçen modellere internet üzerinden yayımlanacak olan güncelleme ile eklenecek. Eğer adı geçen televizyonlardan herhangi birine sahipseniz network üzerinden güncellemeyi yapabileceksiniz. Bu yamanın tam olarak ne zaman yayımlanacağına dair bir bilgi paylaşılmadı. Eğer konu adına bir açıklama yapılırsa aktarmış olacağız, takipte kalın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum