Sony Xperia Modellerinin Tasarımını Değiştiriyor!

Sony Xperia Modellerinin Tasarımını Değiştiriyor!

Başarılı telefon modelleri üreten ancak tasarım konusunda rakiplerinin çok gerisinde kalan Sony Xperia modellerinin tasarımlarını değiştirecek.

Japon teknoloji devi Sony başarılı akıllı telefon modelleri üretiyor üretmesine ancak Sony'nin akıllı telefonlarının sahip oldukları tasarımlar kullanıcılar tarafından hiç beğenilmiyor. Bugüne kadar tüm Xperia modellerinde Omnibalance tasarım anlayışını benimseyen Sony'nin yeni Xperia modellerinde farklı bir tasarım kullanacağı ortaya çıktı.

Sony'nin IFA 2017'de tanıtacağı yeni amiral gemi modeli diğer Xperia modellerinden farklı olacak. Rakipleri olan Samsung ve Apple gibi çerçevesiz bir model sunmayan isteyen Sony ayrıca yeni Xperia modelinde çerçeveyi çok daha ince yapacak.

Şimdilik hangi özelliklere sahip olacağı bilinmeyen Xperia modelinin IFA 2017'de netlik kazanması bekleniyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.