Sony'nin yeni bombası testlerde ortaya çıktı

Sony'nin yeni bombası testlerde ortaya çıktı

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia XZ2 Pro'nun bazı önmi özellikleri testlerde ortaya çıktı.

Sony, Mobile World Congress (MWC) 2018’de mevcut yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını resmen ilan edecek. Son zamanlarda, İrlandalı bir taşıyıcı temsilci, Sony'nin Xperia XZ2 akıllı telefonunu başlatacağını yanlışlıkla açıklamıştı. Bu nedenle, Xperia XZ2'nin MWC 2018'de tanıtılacağı tahmin ediliyor. Söylentiler ayrıca, Xperia XZ Pro adında başka bir premium amiral gemisinden bahsediyor. Bazıları bu telefonu Xperia XZ2 Pro olarak adlandırdı. Şimdi de, bir test aracılığı ile telefonun bazı önemli özellikleri ortaya çıktı.

Aşağıdaki test ekran görüntüsünde görülebileceği gibi, Sony Xperia XZ2 Pro’nunmodel numarası H8116'dır. Telefon, Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çalışıyor. 848 x 424 ekran çözünürlüğüne sahip. 2: 1'lik bir oran olduğundan, Xperia XZ2 Pro'nun18: 9 en-boy oranını destekleyeceği oldukça açık. Bu aynı zamanda, Japon teknoloji devinin nihayet 2013'ten bu yana akıllı telefonları için kullandığı OmniBalance tasarımını yeni tam ekran tasarımı ile değiştireceğini gösteriyor.

Sony H8116 akıllı telefonu ilk kez Aralık 2017'de görüldü. UAProfile, 3840 x 2160 piksel çözünürlüğü desteklediğini ortaya koydu. 4K OLED ekran özelliği sunan dünyanın ilk akıllı telefonu olabileceği düşünülüyor. Sızdırılan Sony H8166 model numaralı diğer Sony telefonu, H8116 telefonun bir varyantı olabilir.

Snapdragon 845 yonga seti Sony H8116 akıllı telefonu güçlendirebilir. Diğer söylentiler arasında, arkada 18 megapiksel +12 megapiksel çift kamera kurulumu, 13 megapiksellik ön kamera, 64 GB ve 128 depolama seçenekleri, microSD kart yuvası, tek SIM ve çift SIM desteği, IP68 sertifikalı gövde ve 3,420mAh pil yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.