SPORTİF OYUNLAR DÜNYASINA TÜRK İMZASI

SPORTİF OYUNLAR DÜNYASINA TÜRK İMZASI

Çok uluslu insan kaynağı profili ile 10 yılı geride bırakan Rapsodo, 17 farklı ulustan 100’ü aşkın çalışanıyla spor teknolojileri pazarına yazılım ve donanım üretiyor. T

Çok uluslu insan kaynağı profili ile 10 yılı geride bırakan Rapsodo, 17 farklı ulustan 100’ü aşkın çalışanıyla spor teknolojileri pazarına yazılım ve donanım üretiyor. Türk girişimci Batuhan Okur tarafından 2011 yılında Singapur’da kurulan ve Amerika’da elde ettiği başarının ardından 2018’de Ar-Ge üssünü Türkiye’ye taşıyan Rapsodo’nun Amerika, Singapur, Türkiye ve Japonya’da ofisleri var.

Golfü 3 metrekarelik alanda oynanabilir hale getiren spor teknolojisi şirketi Rapsodo, pandemi döneminde “MLM Net Modülü” geliştirdi. Bahçe, garaj ve verandasında idman yapanların tercihi olan Rapsodo MLM Golf Net Modülü, Urla Teknopark’ta çalışan Türk yazılımcılar tarafından geliştirildi. Türkiye’de geliştirilen yazılımların tamamı Amerika’ya ihraç ediliyor.

Türk girişimci Batuhan Okur'u tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.

İlhami PEKTAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.