Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ne düzenlenen bombalı saldırı

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ne düzenlenen bombalı saldırı

Edinilen bilgilere göre Sultanbeyli Petrol Yolu Caddesi'nde bulunan Fatih Polis Merkezi'ne gece yarısı bombalı saldırı düzenlendi. Olayda 4 polis memuru ve 7 vatandaşın yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Sultanbeyli Petrol Yolu Caddesi'nde bulunan Fatih Polis Merkezi'ne gece yarısı bombalı saldırı düzenlendi. Olayda 4 polis memuru ve 7 vatandaşın yaralandığı öğrenildi. Çevre hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamanın şiddetiyle çevre binalarda ve bazı araçlarda hasar oluştuğu görüldü. Patlama ile birlikte çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.