Survivor Seçim Gecesi Reyting Yaptı

Survivor Seçim Gecesi Reyting Yaptı

Türkiye'de herkesin tv ekranlarında sabırsızlıkla beklediği seçim sonuçları yerine survivor programını takip etmeyi seçti..

En çok izlenen ilk 20 programın 19'u seçim sonuçlarının yayınlandığı programlar olurken, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu TV8'de yayınlanan Survivor All star yarışması geceye damga vurarak zirveye yerleşti.

Fox TV, reyting sıralamasında seçim programların arasında zirveye yerleşti. Uçankuş'un reytin sıralamasına göre, dakika dakika seçim sonuçlarını izleyicilere duyuran TV'ler arasında İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'ın sunduğu Fox Seçim 2015 programı ile fox tv liderliği aldı. Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu Seçim 2015 programı ise reytinglerde 15. sırada kendisine yer buldu.

survivor-secim-gecesi-reyting-yapti.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.