Teknoloji Devi Apple'da Depremler Yaşanıyor: Artık O Üretilmeyecek!

Teknoloji Devi Apple'da Depremler Yaşanıyor: Artık O Üretilmeyecek!

Dünyanın maddi sıkıntısını giderecek kadar fazla servete sahip olan Apple attığı yeni adımlar ile beraber şirkette depremler yaratmaya devam ettiği kadar şirket dışında da depremler yaratmaya devam ediyor. Şirketin son kararı ise geleneksel USB portları..

Apple hakkında gelen iddialar eğer doğruysa şirket gelecek haftalarda yeni bir kararı daha kesin olarak tanıyıp onaylayacak ve bundan sonra üretecek olduğu hiçbir cihazında geleneksel USB portlarına yer vermeyerek bilgisayarlarda bir çok ürünün kullanılmasını engelleyecek.

Bu attığı adımların yanı sıra şirketin Air Macbook modellerinde bundan sonra 11 inç ekran boyutuna sahip modeller üretmeyecek olduğu bunun yerine daha büyük ekran boyutlarına sahip Macbook modelleri üretmeye hazırlandığı ifade edildi. Şirket bu iddialara her zaman olduğundan farksız olarak bir yanıt vermeyi tercih etmedi ancak gelecek Şubat ayında tanıtılması beklenen ve bir çok gizli kaynağın verdiği bilgilere göre Şubat ayında yapılacak olan tanıtımda Air Macbook modellerinin yanı sıra 15.4 inç ekran boyutuna sahip Apple Macbook Pro ve Air modellerinin üretilmesinin söz konusu olacağı ifade ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.