Terörle mücadele demokrasimizi, sokaktaki vatandaşımızı koruyor

Terörle mücadele demokrasimizi, sokaktaki vatandaşımızı koruyor

AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları;

YETKİ YENİDEN MKYK'YA GEÇTİ

AK Parti MKYK'sında alınan kararla il ve ilçe başkanlarını atama yetkisi Genel Başkan'dan alınarak yeniden Genel Kurul'a verildi. Bunun bir değişiklik, radikal bir tutum olarak ele alınması doğru değildir, teknik bir meseledir. AK Parti'de teşkilatlarlar ilgili kararlar hiç bir zaman ertelenmez. Gereken hassasiyet gösterilir. Daha geniş bir takvimde ele alınması için böyle bir karar alındı. 

TERÖRLE MÜCADELE

Türkiye'nin terörle mücadelesinin ne kadar zorunlu olduğunu görüyoruz. Bazı çevreler terör örgütünün bir vahşeti yokmuş gibi davranıyorlar. Bu mücadele demokrasimizi, sokaktaki vatandaşımızı koruyor. Terörle mücadele konusunda kararlılıktan en ufak bir taviz verilmemesi gerekiyor. Eğer teröre karşı yapılan bu mücadele sürmezse demokrasimizi koruyamayız. 

"TÜRKİYE'DE İÇ SAVAŞ YOKTUR"

İç savaş' uyarılı yapıyor. Türkiye'de bir iç savaş yok. Türkiye'de milletten yetki almış güvenlik güçlerinin, terör örgütlerine karşı meşru müdahalesi vardır."

PARALEL İLE MÜCADELE

Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden bir durumdur. Türkiye'nin kurumlarının içine sızan bir faaliyet olarak devam etmektedir. Özellikle üniversitelerde yeni yapılanmalara gittikleri takip edilmektedir. Mücadele sürdükçe ve detaylara gittikçe, ne kadar kararlılıkla sürdürülmesi gerektiği ortaya çıkmaktadır.

YENİ ANAYASA

3 ana alanda konu başlıkları ele alınıyor. Temel haklar kısımının yazımı devam etmekte. Bu ay içinde Anayasa taslağı ortaya çıkmış olacak.

KOMİSYONDAKİ KAVGALAR

Orada Sayın Adalet Bakanımızın üzerine yürümesi gibi bir görüntü ortaya çıktı. Şiddetle kınıyoruz. Geçmişte olduğu gibi AK Parti bu komisyonların devam etmesini sağlayacak.

Kaynak: Haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.