TRT Dizisi Filinta 18 Eylül'de yeni oyuncularla geliyoor!

TRT Dizisi Filinta 18 Eylül'de yeni oyuncularla geliyoor!

Yönetmenliğini Osman Kaya'nın üstlendiği TRT'nin sevilen ve kısa sürede fenomen olan dizilerinden Filinta 'Bin Yılın Şafağında' , 2. sezonunda, Filinta Mustafa, iyilerin ve kötülerin dünyasında, uluslararası şebekeler ve devletlerin yanı sıra, karanlık...

Yönetmenliğini Osman Kaya'nın üstlendiği TRT'nin sevilen ve kısa sürede fenomen olan dizilerinden Filinta 'Bin Yılın Şafağında' , 2. sezonunda, Filinta Mustafa, iyilerin ve kötülerin dünyasında, uluslararası şebekeler ve devletlerin yanı sıra, karanlık güçler ve gizli örgütlenmelerle mücadele etmeye devam ediyor.
 

Karanlık sulardaki gizli oyunlar ve bunlara karşı diz çökmeyen adamlar, dizinin 2. Sezonunun büyük dünyasının sır dolu kapılarını, korkmadan ardına kadar açacağı başlıklardan birkaç tanesi… Hainlere biat etmeyen, doğruluğu şiar edinen Filinta Mustafa'nın düşman hattı artık çok kalabalık… Fakat her şey, Devlet-i Aliyye uğruna olacak…

FİLİNTA KADROSUNA TAZE KAN!

Bu sezon Filinta'nın kemikleşmiş ve fanlarının dört gözle beklediği müthiş oyuncu kadrosuna, babacan görünümünün ardında sert, otoriter, cesur ve stratejik bir deha olan Davut Paşa (Mustafa Avkıran), acıma duygusu sıfır, psikopat fakat müthiş bir zekaya sahip olan Celal (Rıza Kocaoğlu), güzelliğinin önüne geçen ve bir erkek kadar güçlü dövüşen ve silah kullanan Farah (Berrak Tüzünataç) ve daha birçok yetenekli ve usta oyuncu sürpriz karakterleriyle dahil oluyor ve Filinta dünyası daha da büyüyor.

İŞTE OYUNCU KADROSU!

Başrolerini Onur Tuna , Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Mustafa Avkıran , Suavi Eren, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış gibi usta oyuncuların paylaştığı Filinta 'Bin Yılın Şafağı' 18 Eylül 2015 Cuma akşamı saat 20:00 de 27. Bölümü ile yine kendi kanalı TRT 1’de.

Kaynak: Sabah

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.