Tuğba Özay, Survivor'daki Ezeli Rakibi Nagihan'a Destek Oldu

Tuğba Özay, Survivor'daki Ezeli Rakibi Nagihan'a Destek Oldu

Tuğba Özay, Survivor'da yarıştığı dönemde sık sık karşı karşıya geldiği Nagihan ile ilgili sürpriz bir paylaşımda bulundu. Nagihan'a destek veren Tuğba Özay sosyal medya takipçilerinin de takdirini kazandı.

Katıldığı Survivor yarışması ile tanınan Nagihan'ın kocasının aldatma görüntüleri magazin basının ilgisini fazlasıyla çekti. Yarışmada olduğu dönemde Nagihan'ın birçok kez karşı karşıya geldiği rakibi Tuğba Özay, konuyla ilgili açıklama yaparak magazincilerin ilgisini üzerine topladı. Kocasının bir başka kadına çıplak fotoğrafını gönderdiğini öğrenmesiyle şoke olan Nagihan'a Tuğba Özay'dan destek geldi.

 

Tuğba Özay, "O fotoğraflar banada gönderildi"

 

"Burada konuşulup tartışılması gereken asıl şey sosyal medyanın korkunç bir hal alarak bu tip insanların şantajları ve tehditleri ile insanların hayatlarını altüst etmesi" diyerek konu hakkında görüşünü belirten Tuğba Özay, Nagihan'ın eşinin çıplak fotoğraflarının kendisine de gönderildiğini belirtti.

 

Özay'dan Nagihan'a büyük destek

 

Tuğba Özay'ın İnstagram hesabında Nagihan'a sarılı olarak çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak altına yazdıkları şöyle: "Bazılarınız çok kızacak ama bazılarınız da alkışlayacak. Özelden yüzlerce mesaj atıyorsunuz Nagihan'a destek verip vermeyeceğime dair. Biz onunla çok şey yaşadık. Aylarca sevdiklerimizden uzak ve acı, özlem, açlık içinde geçen o günlerin hatırına, bir kadın olarak onun yaşadığı acıyı hissederek böyle bir zamanda onun yanındayım. Kaldı ki geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Survivor gecesinde kendisiyle konuştuk. Yayınlanan fotoğraf bana da gönderilmişti o kadın tarafından. Bence burada konuşulması ve tartışılması gereken şey sosyal medyanın korkunç bir hal alması ve bu tip insanların şantajla, tehditle insanların hayatlarını altüst etmesi."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.