Türkiye-Letonya, Konya tarihe tanıklık edecek!

Türkiye-Letonya, Konya tarihe tanıklık edecek!

A Milli Takımımız Konya'da yeniden Avrupa şampiyonası bileti almak için sahaya çıkacak.

Tarih tekerrür edecek mi? A Milli Takımımız pazar günü akşam sahasında, Konya'da Letonya'yı konuk edecek. Hırvatistan deplasmanında gelen galibiyet ile işini kolaylaştıran Türkiye, EURO 2024 biletini Konya'da almanın hesaplarını yapıyor.

O GOL HALA AKILLARDA

Milli takımımız yeniden şampiyona bileti almak için 90 dakika sayacak. EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nun son haftasında Konya'da oynanan maçta Türkiye-İzlanda karşısında 89. dakikada Selçuk İnan'ın serbest vuruştan kaydettiği golle şampiyonaya katılmıştık.

Letonya Türkiye maçı hangi kanalda?

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri (Euro 2024) D Grubu 3. maçında A Milli Futbol Takımı, bu akşam deplasmanda Letonya ile karşılaşacak. Başkent Riga'daki Skonto Stadı'nda yapılacak maç, saat 21.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.