Urfa Suruç'ta Sadece Bu Cenazeye Sahiplik Yapılmadı

Urfa Suruç'ta Sadece Bu Cenazeye Sahiplik Yapılmadı

Suruç'ta canlı bomba saldırısında Hayatını Kaybeden 32 kişinin kimliği belirlendi . Kimliği belirsiz başvurusu yapılmayan 1 erkek cesedine başvuru yapılmadı . Cenazelerden Sadece o Erkek Cesedine Sahip Çıkılmadı

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden, 31'inin kimliği otopsilerin yapıldığıGaziantep'te belirlendi. Kimliği belirsiz ve kayıp başvurusu yapılmayan 1 erkek cesedinin de kime ait olduğu belirlenmeye çalışıldığıGaziantep'te, otopsileri yapılan Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazeleri ailelerine teslim edildi.

NE ARAYANI VAR NE DE SORANI

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki belediyeye Amara Kültür Merkezi'nde geçen pazertesi günü düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden ve cenazelerinin getirildiğiGaziantep Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılan 32 kişiden, 31'inin kimlikleri belirlendi. Ölenlerden sadece 1 erkeğin kimliğinin belirlenemediği öğrenilirken, bu kişiyle ilgili her hangi bir başvuru olmadığı da belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.