WhatsApp Fotoğraflarına Emoji Nasıl Eklenir?

WhatsApp Fotoğraflarına Emoji Nasıl Eklenir?

WhatsApp fotoğraflarına gelen son yeni güncelleme ile beraber emoji eklemek son derece mümkün hale geldi, basit ve küçük bir adım sayesinde fotoğraflarda kendinizi kral ve kraliçe dahi yapabilirsiniz...

Her gün yeni güncelleme alan ve beta sürümü ile beraber dikkatleri üzerine çeken WhatsApp yeni güncellemelerinde kullanıcılarına daha yeni güncellemeler ve daha yeni özellikler sunmaya devam ediyor, son olarak özellikle akıllı cep telefonlarında yer alan yeni özellikler sayesinde dikkatleri üzerine çeken WhatsApp uygulamasının emoji özelliğini kullanmak için karşı tarafa herhangi bir fotoğraf göndermeye çalışmanız yeterlidir.

Fotoğraf gönderecek olduğunuz sırasında uygulama size direkt olarak emoji ekleyip eklemek istemediğinizi soracak olan bir sayfayı gösterecek,eğer bu sayfada fotoğrafların üzerine herhangi bir emoji eklemek isterseniz uygulamada size eklenebilecek olan emojiler gösterilecek. Bunun yanında uygulama sadece WhatsApp fotoğraflarına emoji eklemek değil direkt olarak fotoğraflar üzerinde çizim yapmaya izin verilecek, verilecek olan bu izin sayesinde uygulamalarda her geçen gün farklı fotoğraflar görmeye alışmamız gerekecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.