Windows XP'nin Meşhur Manzarası Artık Ölü Bir Tarla!

Windows XP'nin Meşhur Manzarası Artık Ölü Bir Tarla!

Microsoft'un Windows XP işletim sisteminde kullandığı ve akıllara kazınan manzara fotoğrafının son hali görenlerini üzdü.

Microsoft'un çok sevilen işletim sistemi Windows XP'nin vazgeçilmez manzara fotoğrafının yerinde artık yeller esiyor. İşte o meşhur manzaranın son hali.

Microsoft'un en sevilen işletim sistemi olan Windows XP işletim sisteminde kullanılan manzara resmini hatırlamayan yoktur. Dünya üzerinde en çok görüntülenen fotoğraf olma başarısını elde  eden görsel 1988 yılında Charles O'Rear tarafından çekilmiş ve sonrasında  tüm hakları Bill Gates tarafından alınmıştı.

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde Sonoma County'e çekilmiş olan manzaranın son hali ise görenleri hayal kırıklığına uğratıyor.

Fotoğrafın son halinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya üzerinde yerel yönetime yönelik tepkiler giderek büyüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.