Xiaomi Redmi Note 5 Plus Kutusu Ortaya Çıktı

Xiaomi Redmi Note 5 Plus Kutusu Ortaya Çıktı

Redmi Note 5Snapdragon 630 işlemci3GB / 32GB and 4GB/ 64GBAdreno 508 GPU5.5-inch full-HD (1080x1920 pixel) ekran16 mp f/2.0 arka, 13 mp ön kamera ile gelmesi düşünülüyor.

Xiaomi bu yılın başlarında Redmi Note 5A smartphone başlattı ve hala normal varyant-Redmi Note 5 üzerinde resmi bir kelime-serisi Plus varyantı yakında şirket tarafından başlatılan olabilir. Bu Redmi Note 5 Plus perakende kutusunun iddia edilen canlı görüntüleri şimdi Internet üzerinde yüzeyli olmasıdır.

Sızan canlı görüntüleri, Android başlıkları tarafından paylaşılan, yaklaşan Xiaomi Smartphone hakkında herhangi bir özel bilgi ortaya koymayın, o emin varlığını düşündüren iyi bir iş yok. Yeni sızan görüntü zar zor uzağa verir, ama önceki sızıntıları Redmi Note 5 artı Redmi Note 5 olarak benzer özellikleri ile gelecek olduğunu düşündürmektedir.

Hatırlamaya, Xiaomi Redmi Note 5 Snapdragon 630 işlemci tarafından desteklenmektedir bekleniyor. Ahize sadece iki RAM ve depolama varyantları-3GB/32gb ve 4GB/64GB-onun selefi görüldü 2GB RAM varyantı hendekte, Redmi Not 4 gelmek için bahşiş olmuştur. Grafik performans açısından, cihaz Adreno 508 GPU ile gelmek söyleniyor. Bir 5,5-inç Full-HD (1080x1920 piksel) ekran paketi bekleniyor.

Optik açısından, Xiaomi Redmi Note 5 ile Mid-Range segmentine 16 megapiksel ana kamera sunmak için söylendi. Arka kamera, bir f/2.0 diyafram, bir LED flaş modülü eşliğinde olduğunu söyledi. Ön tarafta, smartphone beklenen bir 13 megapiksel kamera paketi.

Orada iyi bir şans şirket Redmi Note 5 ve Redmi Note 5 artı aynı lansmanı olay açıklayacak olabilir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.