Yapamayacakları Darbe'den niçin bahsediyorlar?

Hucredeki FETOCULER'in psikolojilerinin bozuldugunun ve her an "kayis koparacaklarinin" ( itirafci olacaklarinin ) farkindalar. Onlardan birkac tanesi "cozulur" ise, arkasi corap sokugu gibi gelecek ; bunu cok iyi biliyorlar. Eh, Pensilvanya Papazi'nin "ruya stoklari" da tukendi... Simdi son care olarak "darbe" sayialari cikariyorlar. Buna asla tevessul ve tesebbus etmeyeceklerinden ve "edemeyeceklerinden" eminim EVVELALLAH (C.C.)

Cunku bu hamlelerinin, TURKIYE'deki "butun ser ve kufur odaklarinin/merkezlerinin" TEMIZLENMESI ile neticelenecegini cok iyi biliyorlar. Bu saatten sonra yapabilecekleri tek sey, "darbe" degil, "ic catisma" cikarmaktir. Bizi, buna suruklemeye calisiyorlar. Boyle bir ic catisma basladigi zaman, NATO'yu ( daha dogrusu ABD ve INGILTERE'yi ) "goreve" cagiracaklar ve onlarin mudahalesi ile, iktidari ele alacaklar...!!!

Yani onlarin "evdeki hesaplari" budur.

Onun icin kiymetli dostlarim, hep sunu soyluyorum : Biz bu oyuna gelmeyecegiz. Infiale kapilmayacak ve fevri hareketlerden kat'iyyen uzak duracagiz. Devletimizin ve Hukumetimizin ve Kahraman Reisimiz'in gozleri cok keskin, kulaklari da her sesi duyuyor, merak olunmasin, endise edilmesin insallah. Devletimizin, kendisini savunacak cihazlari da ( MIT, Asker, Polis, Jandarma, Adalet ) gayet kuvvetli ve yeterli seviyede, elhamdulillah. CHP'liler ve onlara "yamaklik yapanlar" (HDP, IP, SP ve diger kusuratlar) Cumhurbaskanimiz'in 45 gundur "Payitaht"ta bulunmasindan, bosuna rahatsizlik hissetmiyorlar. Cunku orada, "birilerinin" boyunlarina basiliyor...

ALLAH (C.C.) muhafaza, Devletimiz'in gucu, bu belayi def'etmeye yetmez ise, zaten o vakit hepimiz birer fedai/serdengecti olmaya haziriz. Cenab-ALLAH(C.C.)'in izni, inayeti, siyaneti ve nusrati ile,

"Kukremis sel gibiyim, bendimi cigner, asarim

Yirtarim daglari, enginlere sigmam, tasarim !"

Oluruz ve butun ser ve kufur cephesini silindir gibi ezeriz EVVELALLAH (C.C.)

Netice itibariyle kiymetli dostlarim, "asayis berkemal", herkes gonul huzuru ile isine gucune baksin insallah.

Hayirli Ramazanlar diliyorum ; Rabbim tuttugunuz oruclari, kildiginiz namazlari, yaptiginiz ibadet ve dualari makbul ve mubarek, islerinizi bereketli, cocuklarinizi hayirli, omrunuzu uzun, sihhatinizi daim eylesin ve basta Kahraman Reisimiz olmak uzere, Devletimizi ve Hukumetimizi her hayirli islerinde muvaffak, muhafaza ve muzaffer kilsin insallah.

Yakinda cok guzel ve mujdeli haberler duyacagiz insallah. Nes'enizi muhafaza ediniz kiymetli dostlarim. Selam ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.