Yeni Macbook Air ve Yeni Macbook Pro Ne Zaman Tanıtılacak?

Yeni Macbook Air ve Yeni Macbook Pro Ne Zaman Tanıtılacak?

Yeni Macbook Air ve Yeni Macbook Pro modellerine dair son gelen açıklamalar ve iddialar gösteriyor ki Apple 27 Ekim tarihinde adeta büyük bir rekor kırmaya hazırlanacak.

Apple'ın atacak olduğu yeni adımlar ve yüksek rekorlar her geçen gün daha fazla artmaya devam ediyor, bu rekorlar gün geçtikçe daha fazla kullanıcı tarafından dikkat çekiyor olmasının yanında 27 Ekim tarihinde yapılacak olan yeni tanıtımda Yeni Macbook Air ve Yeni Macbook Pro modellerinin tanıtılacak olduğu ve modeller üzerinde yeni donanımsal özelliklerin yüksek donanımlar ile kullanıcılara sunulacak olduğu ifade edilmekte.

Modellerin donanımsal olarak yükselmesinin her ne kadar nasıl bir yükselme yaşayacak olduğu net olarak bilinmezken bu konuda gelecek günlerde konu hakında bilgiler gelmeye devam edecektir. Ancak yine de Yeni Macbook Air ve Yeni Macbook Pro modellerine dair eğer elimizde herhangi bir bilgi gelir ise bu bilgileri sizler ile 27 Ekim ve öncesinde paylaşacak olduğumuzdan emin olabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.