YERLİ ve MİLLİ CEP TELEFONUMUZ: VESTEL VENÜS Z20

YERLİ ve MİLLİ CEP TELEFONUMUZ: VESTEL VENÜS Z20

Vestel, Manisa’daki Vestel City’de Türk mühendislerce geliştirilen, yerli tasarım ve üretim eseri akıllı cep telefonu Venus’ü Berlin’de tanıttı.

Vestel, Manisa’daki Vestel City’de Türk mühendislerce geliştirilen, yerli tasarım ve üretim eseri akıllı cep telefonu Venus’ü Berlin’de tanıttı. Venus, geçen ay Türkiye çapındaki Vestel mağazalarında tüketiciyle buluştu.

Akıllı cep telefonu Vestel’in gelecek dönemdeki en önemli ihracat ürünleri arasında yer alıyor. Vestel’in Avrupa’da kendi teknolojisi ve özgün tasarımıyla akıllı cep telefonu üretme kapasitesine sahip çok az firmadan birisi.

Hem yerli üretim sayesinde yabancı markalı cep telefonu ithalatını azaltarak cari açığın küçülmesine hem de akıllı cep telefonu ihracatıyla ülkenin ihracat kapasitesini artırma yönünde iddialı. Üç yıl içinde Türkiye perakende pazarında yıllık 2 milyon adet, ihracatta ise 1 milyon adet satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor.

Vestel’in çoğu parçası Manisa’da bulunan Vestel tesislerinde üretiliyor. Vestel Venüs bazı parçaları yurt dışından gelmiş olsa da CEP TELEFONUNDA yerli ve milli bir markamız. Çift kamerası, Snapdragon 630 işlemcisi, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafızası ve ekran kasa oranıyla rakiplerinden geri kalmıyor.

VESTEL VENÜS Z20 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Ekran: 5.65 inç Full HD+ 18:9
Yonga Seti: Qualcomm Snapdragon 630 (2.2 GHz 8 çekiridek)
RAM: 4 GB
Dahili Depolama: 64 GB
Ana Kamera: 16 MP + 5 MP, 4K 30 FPS, 1080P 120 FPS
Selfie Kamerası: 8 MP, flaş
İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo
USB Arabirimi: USB Type-C.

Biz Venüs’ü ne kadar çok kullanırsak Vestel' de yatırımlarını daha çok artırarak gelecekte Avrupa’nın en büyük cep telefonu markası olabilir. Herşey bizim yerli ürünlere verdiğimiz desteğe bağlı. Ben şahsen Vestel Venüs kullanıcısıym ve çok memnunum.

Vestel'i yerli ve milli marka gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.

Dr. İlhami pektaş.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.