YERLİ VE MİLLİ ELEKTRİKLİ OTOBÜS SİLEO, 4 SAATLİK ŞARJ İLE 400 KM. YOL ALIYOR.

YERLİ VE MİLLİ ELEKTRİKLİ OTOBÜS SİLEO, 4 SAATLİK ŞARJ İLE 400 KM. YOL ALIYOR.

4 saatlik şarjla 400 kilometre menzile sahip olan Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otobüsü SILEO, Ankara Sincan ASO I. ci OSB'de üretiliyor. Fabrikada 1000 personel çalışıyor.

Bozankaya tarafından tasarlanan ve üretilen çevre dostu, sessiz, verimli ve sıfır emisyon özellikleriyle ön plana çıkan yeni nesil SILEO elektrikli otobüsler, %100 elektrikli 10, 12, 18 ve 25 metre uzunluğunda ve 75 ile 232 yolcu kapasitesine artırılabilen modellere sahip.

4 saatlik bir şarjla 400 km mesafeyi kat edebilen yeni SILEO, sahip olduğu rejeneratif enerji ile de fren enerjisini elektrik enerjisine dönüştürüp aracın bataryasını dinamik olarak şarj edebiliyor. İçten yanmalı motor yerine aks üzeri elektrikli motor kullanılması geniş ve ferah bir iç hacim yaratırken aracın yolcu taşıma kapasitesi de farklı uzunluklara göre 232 kişiye kadar artırılabiliyor.

Bozankaya firmamız tarafından Almanya'ya ihraç edilen yerli ve milli marka Sileo otobüsler bugün Konya, Eskişehir, Kayseri, Elazığ, Urfa, Manisa ve İzmir'de de hizmet veriyor.

Ülkesine hizmet için Ankara'da büyük yatırım yapan Bozankaya firmamızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.

İlhami Pektaş

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.