Yıldızlar Şahidim 2.bölüm fragmanı izle 28 Ocak 2017

Yıldızlar Şahidim 2.bölüm fragmanı izle 28 Ocak 2017

Yıldızlar Şahidim 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yıldızlar Şahidim son bölüm fragmanı izle, 2.bölüm fragmanı izle. Yıldızlar Şahidim 1.bölüm özeti izle.

Yıldızlar Şahidim dizisi ilk bölümüyle Star TV ekranlarında izleyicilerden tam not almıştı. Merakla beklenen Yıldızlar Şahidim 2.bölüm fragmanı 28 Ocak 2017 tarihinde yayınlandı. Yıldızlar Şahidim geçtiğimiz cuma akşamı Star TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanan 1.bölümü ile birlikte izleyenlerden tam not aldı. Aşk konulu Yıldızlar Şahidim dizisi ilk bölümü ile birlikte oldukça olumlu yönde tepkiler ile yorumlandı. Haziran ve Aras arasında geçecek olan büyük bir aşk hikayesini konu alan dizi her cuma akşamı sevenleri ile ekranlarda olacak. Yıldızlar Şahidim dizinin peki 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbul’un kenar mahallesinde umutsuz bir şekilde şarkıcı olma hayalleri kuran Haziran(Özge Gürel) dönemin pop yıldızı olan Aras en büyük hayranıdır ve onunla en çok istediği şey tanışabilmektir. Mucize gibi görünen bu hayal gerçekleşir. Yıldızlar Şahidim dizisinin son bölümünün sonrasında Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

2.bölüm fragmanında neler oluyor?
Aras en büyük hayranı olan Haziran'ın kendisine rakip olmasını teklif ediyor. Aras'ın babası Haziran'dan birşey olmayacağını söyleyerek onun sadece bir mahalle kızı olduğunu söylemekte. Aras'ı çocukluğunda bırakıp gitmek zorunda kalan annesi Zeynep(Zeyno) Haziran'a sonuna kadar destek çıkar, amacı Aras ile birlikte olması değil, Aras'a yani oğluna yaklaşmaktır.

İzleyenlerin aşk dizisi yeni bölümü ile Star TV ekranlarında cuma günü saat 20:00'da olacak. İzleyenlerin giderek ilgisinin arttığı ve çekici senaryosu ile oyuncu kadrosu ile renk katan dizi çok tutacak gibi görünüyor.

Haziran kendi sesine sonuna kadar güveniyor
Aras'a karşı olan aşkı Haziran'ı hayallerine daha çok bağlamakta. Aras ise şöhretin etkisinden kurtularak Haziran'ın kalbini kazanmaya ve onunla olmak için çaba sarf etmeye devam edecek.

Yıldızlar Şahidim dizisi 2.bölüm fragmanı izlemek için lütfen tıklayınız.

Aras'ın annesi Zeynep(Zeyno) ayrıldığı kocası Fikret'in karşısına Haziran'ı sesi ile kullanarak rakip olarak çıkmak ister. Sevilen dizinin 2.bölümünde hep birlikte neler olacağını göreceğiz. Sizlere 2.bölüm özetini vereceğiz.

Değerli okuyucular, sizler de web sitemiz olan Yildizlarsahidimdizisi.com ve facebook sayfamız facebook.com/yildizlarsahidimdizisi kullanıcı adlı facebook sayfamızı beğenerek bizleri takipte kalabilirsiniz. Dizinin son bölüm fragmanlarını ve özetlerini, son dakika oyuncular ve dizi ile ilgili haberleri takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.