Ak Parti’ye eleştiriler getirip ayrılan ve parti kuran arkadaşlar yavaş yavaş dökülmeye başladı.

Ak Parti’ye eleştiriler getirip ayrılan ve parti kuran arkadaşlar yavaş yavaş dökülmeye başladı.

Daha ellerine yetki geçmeden, zor bir sınava girmeden, darbe girişimine maruz kalmadan, ölümle burun buruna gelmeden peşine düştükleri liderlerin bütün değerleri kolaylıkla terk ettiğine şahit olmaya başladılar.

Deva Partili Mustafa Yeneroğlu
Sığınmacıları insanlık dışı yöntemlerle gönderme şartını kabul eden ittifaklarına serzenişte bulunuyor Almanya’da yaşadığı çocukluk travması "Türkler Dışarı" bağrışmalarını hatırladığı söylüyor.

Selim Temurci
Sığınmacılara insanlık dışı planlara onay veren ittifaklarının lideri Kılıçdaroğlu’na isyan ederek
Kazanmak için her yol mübah değildir diyor.

Deva Partisinde seçim değerlendirmesi toplantısında Babacan’ın önünde İdris Şahin bir kadın yöneticiye edepsizlik yapmayın dediğini mağdurenin kendisi anlatıyor.

Gelecek Partisi’nden istifa eden kurucu 11 isim şu ifadelerle partilerinden ayrılıyor

Gelecek Partisi'nin liyakat ve ehliyetin yok sayıldığı, emek ve alın terinin iç edildiği bir tabela partisine dönüştüğünü ve hareketin ‘dar ve egoist bir aklın kıskacına’ mahkum edilmesi demokrat Müslümanlar olarak bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır”

Ne oldu, partide kalıp iyilik mücadelesi vermek yerine bir çürük ipe hülyalar dizdiniz.

En kısa zamanda yuvanıza dönün, karşı tarafın sığınmacılara nasıl davrandığını gördünüz.
Emin olun kabul göreceksiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.