Altılı masanın bölünme sebebi masa etrafındakilerin kötü niyetli olmasıdır

Akşener masayı şöyle tanımladı

Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir

Masadaki küsurat partileri hak etmedikleri halde kendilerine fazla milletvekili verecek, bakan verecek diye Kılıçdaroğlu’nun adaylığına evet deme pozisyonu almışlardı.

Kılıçdaroğlu bu durumu tepe tepe kullanıp masayı CHP masası durumuna sürüklemişti.

Kılıçdaroğlu’nun etrafındaki partililer geçen yıla kadar Kılıçdaroğlu kazanamaz diye başka aday arayışındayken taktik değiştirip kendi pozisyonlarını korumak için Kılıçdaroğlu adaylığını köpürtmeye başladılar

Kılıçdaroğlu onların bu durumunu gördükçe adaylığa alıştı

Kazanamayacağı ihtimali yüksek olduğu halde şahsi hırsına yenik düştü kendine göre ülke ve kendi arasında yaptığı seçimde kendisini tercih etti.

Akşener masadaki bu kirli pazarlıkları gördüğü halde, masadakilerin bu fırsatçı siyasetlerini kullanmak istedi, ses çıkartamayacaklarını düşünerek Cumhuriyet Halk Partili ama sağdan gelen iki isimden birini masaya kabul ettirip CHP’yi egale etme planları yaptı.

Masadaki herkes meseleleri konuşmayarak, erteleyerek, ayrılıkların ortaya çıkmasını örterek sahte bir birlikteliği yürüttüler. İlk ciddi meseleyi konuştuklarında dağıldılar.

Bu masa kötü bir fikirdi, ayrılıkları konuşmayarak yürüyen sahte bir birliktelikti. Masaya en çok yakıştırılan cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş’tı çünkü Yavaş aynı taktikle yürüyordu. Konuşmuyor, öne çıkmıyor millet tarafından bir şey sanılmanın keyfini sürüyor.

Bu masa 6’lı 5’li fark etmez. Akşener herkesin gördüğü ama merakla acaba ne kadar saklayabilecekler diye izlediği masayı ifşa etti:

Şahsi hırslarını Türkiye'ye tercih edenlerin masası

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.