Hollywood yıldızı Angelina Jolie Mardin'de Alışveriş Yaptı

Hollywood yıldızı Angelina Jolie Mardin'de Alışveriş Yaptı

Mardine Gelen Hollywood yıldızı Angelina Jolie Mardin de alışveriş Yaptı . Angelina Jolie Mardinin tarihi çarşılarını gezerek mardin çarşısında şahmeran figürleri ile bakır işçiliği ile ilgilenen bakırcı dükkanda ürünleri inceleyip eşya aldı

Dün akşam saatlerinde Mardin’e gelen Jolie, geceyi otelde geçirdikten sonra sabah saatlerinde otelden ayrılarak Mardin’in tarihi çarşılarında alışveriş yaptı. Jolie, şahmeran figürleri ile bakır işçiliği ile ilgilenen bakırcı dükkanda ürünleri inceleyip eşya aldı. Buradan çıkan Jolie, daha sonra Süryani el sanatlarının yapıldığı hediyelik eşya satan mağazaya girdi. Buradan da alışveriş yapan dünyaca ünlü aktris, daha sonra Mardin’de şehir turu attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Jolie, küçük çocuklarla yakından ilgilendi. Jolie’ye koruma ordusunun eşlik ettiği görüldü.

Kentte gezmeye devam eden Jolie, öğleden sonra Midyat ilçesine geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.