KIZILELMA 4. UÇUŞUNU TAMAMLADI

Kızılelma, insansız jet uçağı. Selçuk Bayraktarın başkanı olduğu, BAYRAKTAR ŞİRKETİ üretiyor.

Türkiye, insanlı jet uçağını uçuramadı, ama, Selçuk Bayraktar sayesinde insansız jet uçağını uçurdu. Bu gün itibariyle 4. deneme uçuşu da tamamlandı. Bundan sonra yapılacak iş SERİ ÜRETİME geçmek.

Seri üretim denilince, tarihimizden gelen korkular beni tedirgin ediyor. Türkiye 1961 yılında, yerli ve milli imkanlar ile DEVRİM adındaki aracı üretmiş. Denemiş, başarılı olmuştu. Tam seri üretime geçilecekti ki, olanlar oldu. Araba tören sırasında ''çalışmadı'' diye, seri üretimden vaz geçildi. Sonradan anlaşıldı ki, arabaya benzin konulmamış.

İnşallah, aynı durum Kızılelma'nın başına da gelmez. Gelmemeli. Zira Kızılelma adındaki, İnsansız Jet Uçağı, Türkiyeyi havacılık sektöründe dünya lideri yapıyor.

Ulu Önder Atatürk'ün ''İstikbal göklerdedir'' söylemi gerçekleşiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.