MİLLET SİZİ TANIYOR

90 küsur yıldır bu millet size çok sabretti. Tek huzursuzluk çıkmasın, ülke karışmasın diye kan tükürdü “kızılcık şerbeti içtim,” dedi, sabretti. Her türlü pisliğinizi, melanetinizi, zorbalığınızı sineye çekti

Ama yeter artık. Bundan böyle hangi dilden anlıyorsanız bu millet o dilden konuşacak sizinle. Bunun ilk örneğini 15 Temmuz’da görmüştünüz. Evet, anladığınız dilden ama sizin gibi asarak keserek, işkence edip zindanlarda çürüterek, yalanlarla, iftiralarla değil, tam tersine anlatarak, göstererek, belgeleyerek kanunlar ve hukuk çerçevesinde yapacak bunu.

Ülkesine yapmış olduğunuz ihanetlere, kötülüklere, her türlü kumpasa, tuzağa, oyuna karşı bundan böyle çok daha sert önlemler alarak karşılık verecek.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti sizin babanızın çiftliği değil, bu ülkenin sahibi değilsiniz. Peki, kimsiniz o zaman? Siz işbirlikçilersiniz, vatan satanlarsınız siz. Ülkenin geleceği adına tek bir olumlu icraatınız yok sizin. Bu aziz millet ‘Atatürkçülük’ maskesi altında işlemiş olduğunuz cürümleri daha fazla işlemenize izin vermeyecek.

Bardak taştı!

Bu mübarek ülkenin yurtseverleri bu güne kadar sizlerle nasıl mücadele etmişse bundan böyle çok daha büyük bir enerji ve istekle siz Kemalist faşistlerle, güzel dinimizi kendisine maske edinmiş olan FETÖ ve benzeri melanet odaklarıyla mücadelesini yılmadan, yüksünmeden sürdürmeye devam edecek. Hiç şüpheniz olmasın.

PKK’nın işi bitti, bitiyor, bekleyin sıra size geliyor.

Uyarıyoruz, kendinize gelin ülkeye, devlete, millete ihanet etmeyin artık. Aksi takdirde her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda bundan böyle dilediğiniz gibi at oynatamayacaksınız. Haddinizi çoktan aştınız. Emin olun dersinizi alacaksınız.

Millet sizi çok iyi biliyor ve tanıyor. Saklanamayacaksınız.

RECEP AKIL

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.