SÖZ NAMUSLU ADAMIN AĞZINDA NAMUSTUR

Sesleri hiç çıkmıyor, dut yemiş bülbül gibiler. İki yıl önce verdikleri oyun tam tersini verdiler ama düştükleri çelişkiden hiç utanmıyorlar.

İki yıl önce "Söz namustur" diye afiş bastıranlar bugün verdikleri ret oyuyla namussuzluklarını ilan etmiş olmuyorlar mı? Dünden bugüne değişen ne?

"Kurucu partiyiz" diyerek kasım, kasım kasılanlar bugün PKK'nın aparatı, şamar oğlanı, kapısında bekleyen beslemesi durumuna düşmüş olduklarının ne kadar farkındalar acaba, ya da farkındalar mı?

Askerimizin ülke dışına çıkma izninin verilip verilmeyeceği oylanan oturumda CHP, ret oyu vererek terörist PKK'nın dümen suyuna girmiş bir parti olduğu gerçeğini tüm dünyaya ilan etmiştir artık.

Böyle bir niyetlerinin olduğunu zaten hiç zannetmiyorum ama bu gerçeği bundan böyle hiç bir CHPli istese de değiştiremez.

Önce FETÖ, bugün PKK... Listeye yenilerini eklemek için şimdi sırada DHKP-C sonra DAEŞ'mi var Kılıçtaroğlu?

Kaset operasyonuyla bu mübarek ülkenin başına seni belâ edenlerle birlikte topunuzu önümüzdeki ilk seçimde gömecek bu millet. Bekle, geliyor gelmekte olan az kaldı titre.

RECEP AKIL

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.