ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK SORUNU CHP’DİR

CHP'nin yandaşı terörist, harami ve tasmalı satılmışlarının 2023 genel seçimlerinde iktidar olma hayalleri üzerinden yaptıkları propaganda gösteriyor ki iktidara gelmeleri halinde bu satılmış tasmalıların vatan, millet, devlet, bayrak, kısaca ağızlarına pelesenk ettikleri tam bağımsız bir Türkiye diye bir dertleri yok.

Giderek daha belirgin bir biçimde ortaya çıkıyor ve anlaşılıyor ki tek bir hedefleri var:

Devleti ele geçirdiklerinde İstanbul, Ankara, İzmir ve ellerindeki diğer belediyelerde gerçekleştirdikleri yağmanın daha da büyüğünü gerçekleştirmek.

Tekrar ediyorum. CHP ve yandaşlarının vatan, millet, devlet bayrak umurlarında bile değil.

İşte tam da bu yüzden 2023 genel seçimleri ülkemizin, vatanımızın bekası için daha önce hiç olmadığı kadar önemlidir.

Tek bir cümleyle: Ya varlığımızı sürdürmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız, ya da yok olmanın eşiğinden içeri itileceğiz.

Çünkü Emperyalizmin efendileri bir kere daha gördü ki Türk milleti fırsat bulduğunda onlara hayat hakkı tanımayacak. Ödleri kopuyor.

Hiç abartmıyorum, gerçek çırılçıplak gözümüzün önünde, görmek isteyenin gözüne giriyor.

Görmek istemeyene ise zaten sözümüz yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.