Prof. Dr. Mustafa ALICI

Prof. Dr. Mustafa ALICI

Yahudiler...

1. Mısırda yeni doğanların erkek çocuklarının boğazlanması, Asur'a giden 10 boyun kaybolması, Babilde kimliklerini unutacak milliyetlerini tanımayacak kadar dejenerasyonlar, MS 70 yılındaki ayaklanma sebebiyle Kudüs'e ayak basmalarının yasaklanması ve eski dünyaya çil yavrusu gibi dağıtan Roma zulmü vs her türden soy kırımlar, Endülüs İspanyollarının yaptığı zorla din değiştirmelerin verdiği nüfus kayıpları, Alman Nazilerin icra ettiği holokost tipolojileri

2. Rabbimizin nimetlerinin yanında belalarına da her daim düçar olmaları salli ve barik dualarının gereğini yapmaya karın maruz kaldıkları veya her azgınlıklarında tüm kavmi etkileyen kahredici ilahi gazaplar bereketsizlikler.

3. Kadim kavimler peygamberlerine itaatsizlik edip kıyameti diledikleri de bir kez öldüler tarih sahnesinden silindiler

Yahudiler yüzlerce peygambere ve ribbiyyuna itaatsizlikleri ve kıyameti ahireti inkarları sebebiyle her daim öldüler helak oldular

5. Allah'tan bir Ruh ve Kelam olan İsa Mesihi öldürmek istediler Ruhun olmezligine ilahi kelamın ebediligine inanmayıp onu değiştirdiler Allah onların elinden ilahi kelamı nubuvveti ve ruhu. Mekke vadisine inzal etmek üzere göğe çekip ref eyledi!!

6. Bu yüzden Adem'in çocukları olan 2.5 milyarlık Çin milleti ile 15 milyonluk Yahudi halkı arasındaki orantısızlık , Yahudinin yaşadıklarıyla doğru yaşattiklariyla ters orantılıdır.

7. Esasen Yahudiler suni bir millettir ve kökleri semitiktir. Araplar hariç tüm Akdeniz semitik kavimleri ( Kenan, Fenike, Amoriler vs) kendi bünyelerinde entegre etmelerine rağmen diğer milletlere rağmen gittikçe çoğalacak yerde azalmaları cellatlarını taklid etmeleri ve dışlayıcı seçilmiş halk öğretilerinin diğer milletlerde bıraktığı düşmanca, kindar ve politik kaosa neden olan yönleridir.

8. YAHUDİYE KİMLİK VEREN BU ÖĞRETİLERİ onlar bırakmayacak onlarda kesilip dogranmaktan kurtulamayacaklardır.

9. Görünürde Yahudi herşeye sahip olabilir ama en derinden Tanrı ve toprak dahil aslında hiç bir şeye sahip değildir

10. Uluslararası bilimsel bir toplantıda yahudi hahamlara müzakereye dedigim gibi,Dinleri kültürleri de tıpkı batı ağlama duvarı gibidir yikik köhne ve yılgın ve sürekli gözyaşı..

Selamlar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.