Tevfik Yaşar TEKELİ

Tevfik Yaşar TEKELİ

Yine kadim devlet aklı... Ve yine geleceğe dönük bir sürü senaryo çıktı karşıma gün boyu

*Mesela Deva ve Gelecek partileri arazi olacakmış. (niye, niçin, nasıl sorularının cevabı yok.

*Kadim devlet aklı neyin, ne zaman, nasıl yapılacağını planlar ve bu planı titizlikle uygularmış. Mesela?? ???? dedim.

Erdoğanın Erbakanla kavgalı gibi gösterilmesi ve sonrasında seçimleri kazanması da bu planın sonucuymuş. ????????????Yani seçim kazanması garantili planlar bunlar.

???? Eeee, o zaman Erbakan'ın boncuk boncuk terlemesi de bu büyük aklın planı mı oluyor yani... Rahmetli, rol icabı mı terledi? ???? Çaresizce o imzayı attı hatta başbakanlığı bıraktı yani...

Hepsi tiyatro mu oluyor bir başka ifadeyle? O zaman 15 Temmuz da bu aklın tezgahı, dümeni miydi yani? İki yüz küsur kişi de şehit olmadı, belki de yaşıyorlar bir yerlerde... Olur mu olur.... Kadim yani kaç bin yıllık akıl bu...????????????

Ne zaman bu tür uçuş hikayeleri okusam maç sonrası yorum yapan şovmenler gelir... Olmuş bitmiş maçı nasıl da ele alırlar döne döne ????????Koyversen galibiyeti sahiplenip "golü de biz artırdık" diyecekler.

???? Ve bir şey daha... Bu ak saçlı prostatlı ağır abiler hep başarılardan, zaferlerden sonra ortaya çıkıp parsayı topluyor.????????

Şu yirmi senede Erdoğan'ın başına gelmedik bela kalmadı. Neredeydi bu devlet aklı? ????

Madem o kadar şeyi biliyor, yapıyorlar geçen haftaki seçimlere de bir el atsalardı ya... Koca Erdoğan baraja takıldı.

Ulayynnn, yoğsam o da ağır abilerin bir planı mıydı? Aklını sevdiğimin ağır abileri......????????Menderes'in idam edilmesi hangi bahse giriyor acaba...

Erdoğan diye bir cesur yürek gövdesini koymasaydı, kefeni giymeseydi uyanacaklar mıydı güzellik uykularından? Canına yandığımın ağır abileri, devlet aklıymışşş.

???? Şu ikinci karedeki akidişden kadim devlet aklının haberi var mı acaba? ???????????? Bu da mı onlardan yoğsam?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.