Abdullah Gül Başbakan Davutoğlu İle Yaptığı Görüşmeyi Anlattı

Abdullah Gül Başbakan Davutoğlu İle Yaptığı Görüşmeyi Anlattı

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu İle Yaptığı Görüşmelerin Detaylarını Toplantı çıkışında Basın Mensubları ile Paylaştı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul’da cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gül’e Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı telefon görüşmesi soruldu. Gül, “Bunlardan farklı anlamlar çıkartmayın. Ben sadece cesaretlendirdim. Tabii arkadaşlar kendileri daha iyi takdir ederler, daha iyi belirler. Hükümet kurulmasının doğru olacağı şeklinde fikrimi paylaştım, hepsi bu. Nihayette kararı verecekler arkadaşlarımızdır. Ben sadece cesaretlendirdim. Onun dışında fazla bir şey söz konusu değil benim için” diye konuştu.

Abdullah Gül, başka soru almadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.