Bank Asya müşterilerinden borcunu istiyor

Bank Asya müşterilerinden borcunu istiyor

Bank Asya Müşterilerine borç bildirimi yapmaya devam ediyor. Hain Terör Örgütünün Bankası Merkezi Şanlıurfa ve İstanbul'da Faliyetlerini sürdürüyor.

Bank Asya Müşterilerine borç bildirimi yapmaya devam ediyor. Hain Terör Örgütünün Bankası Merkezi Şanlıurfa ve İstanbul'da Faliyetlerini sürdürüyor

Çok sayıda Borcu olanlara Hesap ekstre'si çıkarıp Müsterilerine email olarak gönderen Hainlerin Bankası BANK-ASYA  Faliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.Her ay Bankaya borcu olan Müşterilerine Borç ekstre'si  gönderen Banka-Asya içinde bulunan Bu hainleri Polis Halen yakalayamadı.

15 Temmuz'ta Kendi Milletimize Silah Çeken Hain FETÖ  Örgüt üyesi Teröristler Çok sayıda sivil ve Asker Polisimize Hunkarca saldırı düzenlemişlerdi.Kendince bir darbe yapmaya çalışan Cuntacı Askerler yargı önüne çıkmışlardı.Çok sayıda Bank-Asya Müşterileri diğer bankalardan Kredi çekip BANK-ASYA'ya yatıran Hainler Hepsi tek tek yargılandılar ama Bir Unutulan İnternet üzerinden Müşterilerine borcunu ödemeyi ihmal etmiyorlar.

Özel Haber: Metin Durmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.