Çakıcı'dan mektup geldi!

Çakıcı'dan mektup geldi!

Alaattin Çakıcı Devlet Bahçeli’nin kendisi ve arkadaşı Kürşat Yılmaz ile ilgili yaptığı açıklamaya dair basın danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile cevap verdi. İşte o açıklama...

Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevi’nde kalmakta olan Alaattin Çakıcı Devlet Bahçeli’nin kendisi ve arkadaşı Kürşat Yılmaz ile ilgili yaptığı açıklamaya dair basın danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile cevap verdi.

İşte o açıklama... Kamuoyuna Saygılarımla arz ederim. Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin mecliste benim ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili Ayrıca Tüm kader mahkumları ile ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

BEN ÜLKÜCÜYÜM Hiçbir Parti gözetmeksizin ölçüm Devletin bekasıdır. Seçimlere 15 (onbeş ) gün kala mutlaka bir yazı daha yazacağımın bilinmesini isterim. 24 Haziranda yapılacak seçimler, Milletimize İslam dünyasına ve yaşadığımız coğrafyaya hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ederim.

Devletimizin bekasına gönül vermiş 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza Saygılarımla arz ederim. NOT: Bu yazımda hiçbir partiyi işaret etmiyorum işaretim birlik ve beraberlik içerisinde 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına işaretim devletimizin bekasıdır. Mutlaka seçimlere 15 gün kala geniş bir yazı yazacağım.. Saygılarımla arz ederim ALAATTİN ÇAKICI 

HABER METİN DURMAZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.