CANSU DERE UZUN BİR ARADAN SONRA EKRANLARA ANNE DİZİSİ İLE DÖNDÜ

CANSU DERE UZUN BİR ARADAN SONRA EKRANLARA ANNE DİZİSİ İLE DÖNDÜ

Dizi senaryolarında çok seçici olan ve Muhteşem Yüzyıl dizisinden bu yana tv dizilerinde göremediğimiz 35 yaşındaki oyuncu Cansu Dere Star Tv de yayınlanacak Anne Dizisi başrolü ile ekranlara geri dönüyor.

Anne dizisi bir Japon dizisi olan "Mother" dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Dizinin yönetmenliğini  Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Fatih ve O Hayat Benim gibi pek çok popüler televizyon dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Merve Girgin Aytekin üstlenmekte, Anne dizisinin senaristliğini ise Fox tv'de Kalbim Yangın Yeri dizisinin de senaristliğini yapmakta olan Berfu Ergenekon üstleniyor.

Dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere dizide kendini öğrencilerine adamış bir öğretmeni canlandıracak, diğer başrol oyuncusu Vahide Perçin dizide Cansu Dere' nin uzun süredir görmediği annesini canlandıracak. Cansu Dere'nin çocuğunu ise Kocamın Ailesi dizisinde kendini tanıtan ve Türkiye'ye kendini sevdiren 7 yaşındaki minik oyuncu Beren Gökyıldız canlandıracak. 

DÜNYADA ÜÇ TÜR İNSAN VARDIR KADINLAR, ERKEKLER VE ANNELER

Diziyle ilgili küçük tüyoları söyle sıralayabiliriz. Dizi Cansu Dere'nin ailesinde eziyet gören öğrencisini(Beren Gökyıldız'ı) ailesinden kaçırmasıyla başlayacak. Cansu Dere' nin annesini canlandıran Vahide Perçin ikinci fragmanda hapishaneden çıkmakta, Dizide Beren Gökyıldız'ın öz annesini ise Gonca Vusalateri canlandırmaktadır.  Dizinin Jenerik sözü "dünya'da üç tür insan vardır, kadınlar erkekler ve anneler"dir. 

Diziyi genel olarak özetleyecek olursak işini çok seven bir öğretmeni canlandıran Cansu Dere öğrencisinin gördüğü eziyetlere sessiz kalamayarak yetkililerin gerekeni yapmaması üzerine bir plan yapıp öğrencisi Beren Gökyıldız'ı kaçırır. Cansu Dere'nin uzun zamandır görmediği(neden görmediği dizide merak uyandıran başka bir nokta)  hapishaneden yeni çıkan annesi Vahide Perçin'in bu hikayeye katılmasıyla devam edip gidecek.

Dizi yayınladığı üç fragmanla dikkatleri üzerine çekti. Seyirciler dizinin henüz belli olmayan başlama tarihini iple çekiyorlar.

 Anne Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Bu sorunun cevabıyla ilgili tek bilinen ekim ayının 3. haftası gibi başlayacak olması.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.