Kara Sevda 50.Bölüm'de yaşananlar!

Kara Sevda 50.Bölüm'de yaşananlar!

Milyonlarca izleyiciyi çarşamba akşamları ekrana kitleyen, Kara Sevda 50.bölümü ile birlikte bir kez daha izleyenleri hayran bıraktı.

Kara Sevda 50.Bölümü bu akşam saat 20:00'da Star Tv, Star Tv HD, startv.com.tr adresinden canlı olarak izleyenlere sunuldu. Emir'in inanılmaz planları ile birlikte Nihan şok üzerine şok yaşadı diyebiliriz. 

Son Dölümde Konu Deniz'in Üzerineydi
Kemal, Deniz',n kendi kızı olduğuna inanmak için tüm kozlarını ortaya koymaya başladı. Daha önceki bölümde Kemal Deniz'in hastaneye getirilmesi sahnesinde, tedaviyi gerçekleştiren doktorun denizin kan grubunun 0 +pz olmasını söylemesiyle şüpheleri artmıştı. Emir'den olduğuna inanmak istemeyen Kemal olayın üzerine düştü. Kara sevda son bölümünde nefes kesen sahneler gerçekleşti. Kemal hastaneye gitti ve Deniz Kozcuoğlu adına kayıtları sorgulatmak istedi. Fakat buna müsade etmemeleri üzerine Kemal, Zehir ile iletişime geçerek, böceği ( Kemal'in Bilgisayar Uzmanı Yardımcısı) çağırdı. Böcek hastanenin alt yapısına ulaştı ve Deniz'in kan grubunu öğrendi. Ekrana kitlenen Kemal heyecanla kötü haberi aldı. Ekranda Deniz'in kan grubu 0+pz olarak kayıtlara geçmişti.

Kemal Deniz'in Kızı Olduğuna İnanmakta Israrlı
Kemal bu planından da olumsuz sonuç almasına rağmen, yine durmadı. Nihan Leyla'ya annesi ile birlikte gitmişti. Son bölümde Nihan'ın annesi Denizi ateşi yükseldiği için hastahaneye götürmüş ve doktordan alınması gereken ilaçların reçetesini almıştı. Kemal bu durumdan habersiz, Leylaya gitti ve reçeteyi Kemal almak istedi. İlaçları kendim getirebilirim diyerek evden ayrıldı. Nihanın sık uğradığı eczaneye giden Kemal ilaçları aldı, daha önce Deniz'in yaşadığı kan hastalığı konusunda ilaçlar verilmişti. Kemal eczacıya durumu sordu ve ''böyle bir kayıt yok'' cevabını aldı. Bu Kemalin kızının Deniz olabileceği konusunda daha sağlam fikirler oluşturmasına neden oldu.

Kemal Deniz'in Nufus Kimliğine Ulaşmak İstiyor
Leyla'dan yardım isteyen Kemal, Deniz'in Tc.Nufus Kimlği'ne ulaşmak istedi. Leyla ümidi olmasada Kemal'in bu isteğini kabul etti. Sonrasın da neler oldu...

Emir Kemal'in Hesaplarını Bozdu
Emir Kemal'in Deniz'İ araştırdığını, hisseleri satın alarak şirket ödemelerini incelemesi, ve kayıtlarda hastahaneye yapılan yüklü ödemenin makbuzunun bulunmamasını öğrendiğini farketmesi üzerine, direk Deniz ile ilgili tüm açıkları kapatmıştı. İlerleyen zaman da yapabileceklerini düşünerek Kemal'in tüm planlarını bozdu.

Asu Kemal'in evinde bi süre kalmaya başladı. Asu ilk gece Emirle yaptığı anlaşma üzerine Kemal'in telefonunun ayarları ile oynama yaparak yönlendime özelliğini açar. Bu özellik ile Nihan aradığında otomatik olarak Emir'in telefonu çalacaktır. Nihan Kemal'i arar ve Emir telefonu açar. Yanında bulunan Tufan ile parası ile satın aldığı bir ses teknolojileri uzmanı Kemal'in ağzından bir gün öncesi aldıkları röportaj üzerine, bazı kelimeler ile nihane oyun oynar. Sanki kemal konuşuyormuş gibi yaparlar ve bu oyuna nihan gelir. Bir tepede buluşacakları kararını alır ve saat belirlerler.

Emir İşte Bu Nokta'da Hamlesini Yaptı
Emir sabah uyandığında Deniz'i aldı ve yola koyuldu. İzleyenler ne olacağını az çok tahmin etsede sonunu kimse kestiremezdi. Kara Sevda son bölüm, yani 50.bölümde yaşananlar gerçek manada dizinin kalitesini ortaya koymakta. Nihan Deniz'i odada göremeyince hemen Emir'İ aradı ve Emir '' kızımla oturucaz sen de gelmek istemezmisin karıcım?'' diye sorunca Nihan panikledi, Kemal ile buluşacağını sanan Nihan aslında gideceği yerde Emir ile karşılaştı... Emir'in elinde bir bebek, ve uçurumun kıyısındalar.. Birde bebek arabası var. Şimdi ne olacak?
kara-sevda-50-emir-son-bolum-002.jpg
Nihan Emir'in Yanına Yaklaşır ve..
Emir arabaya koyduğu bebek ile arabayı uçurumdan denize bırakır. Nihan bu sahnede büyük bir çığlıkla haykırarak ağladı. İzleyenleri duygulandıran sahnede aslında Deniz, Tufan'ın arabasında idi. Emir Nihana neler yapabileceğini gösterir ve Nihan bir kez daha parmaklıklar ardında hapsolur.

Kemal'e Kız Kardeşi Annesinin Odasında Bulduğu Fotoğrafı Getirir
Bu fotoğraf Deniz'İn fotoğrafıdır.

Kara sevda 50.bölümde yaşananlar, Kara sevda 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Kara Sevda son bolum hakkında bilgiler için takipte kalın. 

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum